Gør din bolig til stedet med positiv energi

I disse digitale kamera tider, vores pc’er bliver fuldt med tusindvis af billeder. Ville det ikke være en god ide, at få taget nogle rigtig gode portrætbilleder af familien eller børnene, og få dem printet på noget alternativ og i stor format og hænge dem op på væggene derhjemme?

Forandre-din-bolig

Posted in Reklame

Konfirmand fotografering

Så er der stadigvæk ledige datoer til konfirmationsfotografering. Konfirmand fotografering, priserne starter fra 595.- Kirke, location eller i studie på selve dagen eller på en anden dag. Ring eller skriv for at høre mere og få et tilbud! Der er mange forskellige konfirmationspakker og priser. Fra enkelt korfimand portræt til hele dags shooting

Konfirmand-foto-til-facebook

Posted in Events

Fotograf online

Fotograf som er online

En fotograf online kan hjælpe dig med at få taget nogle rigtigt gode billeder. Hvorfor er jeg online? Det er jeg fordi, jeg synes det er vigtigt at kunne komme et sted hen, hvor man kan komme i kontakt med en god og professionel fotograf. Så derfor hiv fat på mig i dag.

Eller ring til mig på:

Mike Santis
foto@fotomike.dk
Tlf. 20 62 57 93 

Posted in Uncategorized

Fotograf Skagen

Fotograf i Skagen

Søger du en fotograf Skagen, så skulle du ringe til mig FOTOMIKE – Jeg har taget utroligt mange billeder i Skagen, og mit arbejder bliver gjort rigtigt professionelt, og jeg ligger meget stor vægt på rigtigt glade kunder. Det er mig en fornøjelse at arbejde med foto, derfor får du også en god oplevelse. Vil du se noget af mit arbejde så se min video til højre.

Eller ring til mig på:

Mike Santis
foto@fotomike.dk
Tlf. 20 62 57 93 

Posted in Uncategorized

Fotoudstilling på Huset i Aalborg

En velykket fotoudstilling på Huset i søndags med fantastiske billeder af keramiker Anna Johannsdóttir smuret i ler. Fotografer: Mike Santis, Stelios Kleanthous, Esmael Bakr og Knud Mortensen. Udstillingen kan ses indtil den 28. november 2013

 

Mike

Posted in Culture

Fotoudstilling på Husets galleri i Aalborg

På søndag, den 10. november 2013 kl. 12-14, udstiller jeg igen. Denne gang sammen med 3 andre fotografer. Billederne er et samarbejde med keramiker Anna Johannsdottir og de er taget de sidste mange måneder. Det er forskellige portrætbilleder af Anna Johannsdottir smuret i ler. Virkelig fede billeder! Jeg håber mange kigger forbi og får en oplevelse!

I kan læse mere om fotoudstillingen her:

https://www.facebook.com/events/403540816442354/

 

Posted in Uncategorized

No knead bread

Det er længe siden jeg har bagt mit yndlings brød. Her er opskriften for dem der vil gerne prøve

http://www.youtube.com/watch?v=13Ah9ES2yTU

IMG_7310 Bread-1

 

 

 

 

 

 

 

 

The simple recipe
4 cups flour, more for dusting (the amount depends of course of the pot size)
1/3 teaspoon instant yeast
1/3 teaspoons salt
2 cups water
Sesame or anything else you prefer

1. In a large bowl combine flour, yeast and salt and stir. Add the water, and stir until blended; dough will be shaggy and sticky. Cover bowl with plastic wrap. Let dough rest approx. 12 hours at warm room temperature.

2. Dough is ready when its surface is dotted with bubbles. Lightly flour a work surface and place dough on it; sprinkle it with a little more flour and fold it over on itself once or twice. Cover loosely with plastic wrap and let rest about 15 minutes.

3. Using just enough flour to keep dough from sticking to work surface or to your fingers, gently and quickly shape dough into a ball. Generously coat a cotton towel (not terry cloth) with flour and sesame, or anything you prefer; put dough seam side down on towel and dust with more flour, sesame etc. Wrap the dough loosely in the towel and let rise for about 2 hours. When it is ready, dough will be more than double in size and will not readily spring back when poked with a finger.

4. At least a half-hour before dough is ready, heat oven to 250 degrees Celcius. Put a heavy covered pot (cast iron, enamel, Pyrex or ceramic) in oven as it heats with the lid on. When dough is ready, carefully remove pot from oven. Take the towel and turn dough over into pot. Shake pot once or twice if dough is unevenly distributed; it will straighten out as it bakes. Cover with lid and bake 30 minutes, then remove lid and bake another 15 minutes, until loaf is beautifully browned. Cool on a rack.

 

Posted in Culture

Oktober sejlads

Slut med sommeren. Så skal Kitty snart ud af vandet. Lidt trist. I dag trængte jeg til at sejle lidt. Og da vejret var fornuftig, så kom jeg af sted. Der er ikke mange dage tilbage hvor sejlesæsonen er slut. Dog for mange andre sejlere, sluttede sejlesæsonen allerede for flere uger siden. Men jeg elsker at sejle til den sidste tid hvor bådene bliver taget op. Der blev en dejlig sejlads på ca en time i Gjøl bredning. Man kunne mærke at det er ikke sommer mere. Men!!! Det var pragtfuld alligevel! Man finder hurtig ro!  Her er et par billeder fra dagens sejlads.

Sejl-2

Sejl-1

Posted in Uncategorized

En utrolig pige

Utrolig en pige i den alder hun tænker på den måde! Det er umuligt at forestille os om det liv hun har haft og hvad hun er gået igennem

 

http://amanpour.blogs.cnn.com/2013/10/11/the-bravest-girl-in-the-world/?hpt=hp_c1

Posted in Udland

Jordskælv på Kreta!

Jeg har en gang i mit liv oplevet et mindre jordskælv på Cypern. Det var nu en skræmmende oplevelse som jeg kan huske det, trods dets mindre størrelse!

http://www.nordjyske.dk/nyheder/jordskaelv-skabte-panik-paa-kreta/c0d2d8ce-9e76-4613-bb3c-4ecbc065206b/112/1513

 

Posted in Udland