Bedømmelser

 

LasseFreya

BRYLLUP

Det var en dejlig oplevelse at få taget billeder af Mike og resultatet er blevet nogle meget professionelle bryllupsbilleder. Vi fik også et album så vi kunne se vores bryllupsbilleder et samlet sted. Kan klart anbefales!

Hilsen

Freya

 

 

 

 

 

BRYLLUP

 

 Vi brugte HandsMedPræstFotomike til vores bryllup på Sjælland. Der er så stort udbud, når man skal vælge fotograf og det er svært når man ikke har en anbefaling. Vores valg landede på Fotomike, efter søgning på nettet. Mike kom i virkelig god tid og fik styr på lokation, hvilket gjorde os meget trygge, da tiden til en fotosession er kort. Mike var den eneste der tog billeder i kirken – og han har fanget de smukkeste øjeblikke. Mike formåede at få billeder af alle vores gæster til receptionen og forslog selv et gruppebillede med alle – det er vi meget glade for i dag. Mike har lavet nogle virkelig flotte portrætter – det er SÅ svært at vælge hvilke der skal på væggen. Vi var begge ret trygge i Mike instruktion.  Mike havde også til opgave at fotografere vores børn – og det er også lykkedes med succes og smukke billeder , til vores store glæde.Vi fik hurtigt billeder til takkekort og efterfølgende fik vi alle billeder – og vi bestilte også en DVD, som vi er meget glade for. Mike er en dygtig fotograf- det eneste vi fortryder er at vi ikke havde hyret ham til hele festen.. De bedste og varmeste anbefalinger fra os.

Stine & Anders

 

 BRYLLUP

_MG_9022

Mike var ude op tage billeder til vores bryllup. Vi valgte Mike fordi vi havde set lidt af hans billeder inden vores bryllup. Mike laver meget flotte og professionelle billeder. Han er meget dygtig til at se og fange stemningerne og få det ud på billeder. Derfor var vores forventning til Mike nok også stor. Aldrig havde vi dog forventet så flot og smukt et resultat! Vi er virkeliget ubeskriveligt glade for vores billeder og de er på mange måder over alt forventning! Mike forstår at fange ting som vi ikke engang selv så og det hele forgik på en diskret og behage måde! Vi følte os helt trygge med Mike fra start til slut. Mike meget op i sit arbejde og dette sætter tydeligt præg på hele hans dybt engeret måde at håndtere hans opgaven på. Vi kan virkelig ikke sætte noget negativt på Mike. Prisen er ligeledes virkelig i orden. I skal gøre jer selv den oplevelse at bruge Mike, i vil ikke fortryde! Vi vil til enhver til vælge Mike igen.

Stinne & Palle

 

 

 

MODEL/PORTRÆT FOTOSESSION

Wind-BW

Efter 2 fotosessioner med Mike Santis fra ”Fotomike”, har jeg oplevet en engageret og super dygtig fotograf. Jeg har mærket et tydeligt engagement og passionen for fotografering, og kan kun rose Mike for hans professionelle måde at arbejde på!

Man føler sig hurtig tryg i hvordan man bliver guidet af Mike, og jeg oplevede at gennem sessionen kom der et samspil, rum til spontane input og en fleksibilitet til at prøve det af, dog uden at miste fokus på hvad målet med opgaven var. Mike er god til at skabe en behagelig stemning, holde en god dialog, løbende spørge ind til hvordan man har det, og på en professionel måde, guide en gennem fotosessionen. Og fordi han er velforberedt med både det tekniske og tilrettelæggelse af fotoopgaven, så slapper man selv af, og det giver plads til at man kan nyde oplevelsen.

Mest og bedst af alt, så opstår der fantastiske billeder, med stemninger, lys, skygge, farvetoner og udtryk, som man virkelig kan være stolte af som kunde! Har selv op til flere gange, tabt mælet over de udtryk og stemninger Mike har grebet i de billeder han har taget i vores fotosessioner!

Kan kun give mine varmeste anbefalinger, og opfordre til at kontakte ”Fotomike”, næste gang I har brug for en professionel og super dygtig fotograf!

Mange hilsner Anne

 

 

PERSON/HUND PORTRÆTTER

EllaTrunteBeachLodret

Jeg kan kun medgive Mike de bedste anbefalinger indenfor fotografering. Jeg har fået lavet en fotoserie med min hund og jeg, som jeg personligt ikke ville finde som en nem opgave! Men Mike formåede at opfylde alle mine ønsker til fulde, så jeg idag har en fotoserie af portrætter af os sammen og hunden hver for sig på en strand med de mest pragtfulde baggrunde. Og dér findes ikke en, som har set de billeder, som ikke syntes, de er fantastiske. Og det til trods for at jeg selv kan påpege egne “fejl”, jeg ville have ønsket udeladt på et portræt, men som han formåede at forskønne, så jeg ikke selv kunne se det mere. Det er i mine øjne den bedste fotograf man kan få til at tage personlige billeder med sjæl.
Yderligere kan jeg tilføje at oplevelsen med fotoseancen og alle de ting han ville have mig og hunden til at gøre faldt helt naturlige og uden besvær. Jeg følte ikke, det var unaturligt og opstillet/opstyltet at smile, ligge hovedet på skrå, vifte lidt med en hånd osv. Han er ganske enkelt god til at iscenesætte uden det føles unaturligt, og det føles både trygt, roligt og rart.

Venlig hilsen

Ella

 

 

 

KUNST/PORTRÆT/HAVE FOTOGRAFERING

SONY DSC

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Fotomike to gange; begge gange gennem en fælles bekendt, som skulle lave en kunstfotografering, hvor jeg var model. Det var mit første indtryk af Fotomike og den måde han arbejder på, samt hvordan han tager billeder. Jeg var meget begejstret, ikke mindst da jeg så de billeder, der var resultatet, af hans arbejde med os for ham ukendte modeller. Han var meget professionel og god til at kommunikere med os, om hvad han ønskede af os til sine billeder. Til den sidste kunstfotografering var vores yngste datter med som model og han fik hende til at slappe af, da hun var noget trykket ved fotooptagelserne og alle de fremmede indtryk. Efter at have set hans virkeligt flotte arbejde, bestilte jeg Fotomike, først til en fotoshoot i min have sammen med min mand, med henblik på at få taget billeder af os til vores hjemmeside. Fotomike var super også i denne forbindelse til at fortælle hvad jeg og min mand skulle gøre, for at få de rigtige udtryk og få os til at slappe af. Så de færdige billeder blev rigtig gode. Den 4. gang vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Mike var i forbindelse med fotografering af et af vores børn. Det foregik også super professionelt hvor Mike som fotograf fik Magnus til at slappe helt af, hvilket ikke altid er lige nemt med en genert 14 årig. Først var de på location som det hedder i fagsprog. Det var en skøn gammel nedlagt fabrikshal i Aalborg, hvor Fotomike fik taget nogle fede og ret rå billeder. Bagefter kørte vi ud til Fotomike’s studie hvor der også blev taget studiebilleder. Vi har efterfølgende modtaget nogle flotte og virkelig gode billeder af Magnus. Vi er specielt glade for billederne som Foto Mike har taget i den nedlagte fabriks bygning; de giver billederne en rigtig god kant. Vi har allerede booket Fotomike, til at tage billederne til vores yngste barns konfirmation om 2 år.

Med venlig hilsen Annette Lund Andersen – Eventyr Haver

 

 

BAND FOTO

HallenLooking

Vi har i Big Cash oplevet Mike Santis, ”Foto-Mike”, som en kreativ og særdeles produktivt fotograf / samarbejdspartner.
Mike er kommet med spændene forslag, til opstillinger, kreative variationer og ikke mindst, nogle spændene locations.
Et givende samarbejde med en passioneret fotograf, med et professionelt øje for helhed, balance, stemning, dynamik og moment.
Der er styr på teknikken og den ro og sikkerhed, gjorde hele vores fotosession til en sjov og afslappet oplevelse.

Mike er en lydhør, aktiv og sympatisk fotograf, der går i dialog omkring opgaven. Med en åben og innovativ tilgang, formår Mike at få flere kreative tanker, til at samles i det endelige resultat.

Vi vil rigtig gerne give Mike, vores varmeste anbefaling !

Big Cash …. Bjarke, Sonny & Kurt – Big Cash

 

 

 

FAMILIEFOTOGRAFERING

All-in-a-basket-2Vi kan kun give Mike de varmeste anbefalinger. Vi var sammen med vores datter på 3 år, i Mikes fotostudie. Mike tog sig rigtig god tid til at vores datter følte sig tryg ved Mike og i omgivelserne. Han havde fundet børnemusik som kørte i baggrunden. Mike lyttede til vores ønsker omkring billederne, og kom selv med rigtig mange gode ideer. Det var en rigtig skøn og sjov oplevelse, hvor der blev grint og pjattet. Da han kunne mærke på vores datter at hun var blevet træt, blev der holdt en lille pause. Allerede om aftenen kom der en mail med nogle af billederne som han havde redigeret. LYNHURTIG SERVICE:) Tak for en god dag og nogle super gode billeder!

 

Kim Velf

 

 

BØRNEFOTOGRAFERING

BastianTristanVi var trygge – god stemning, budt kaffe – blev spurgt hvad vi kunne tænke os, men også godt at du kom med gode ideér. Du er omhyggelig og grundig så billederne blev bedst mulig.

Maria

 

 

 

 

 

50 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

_MG_8178Jeg brugte Fotomike som fotograf til min 50 års fødselsdagsfest. Jeg bookede Mike via hans mail og fik straks svar. Vi skrev lidt frem og tilbage om hvad jeg forventede og hvad han kunne tilbyde og han gav mig en fast pris på det hele. Jeg havde bedt om at få et billede af hvert enkelt gæst ved ankomst og Mike kom i god tid og stillede op med lys osv. og fik taget protræt foto af alle. Inden vi gik til bords, ville jeg gerne have taget et gruppebillede af alle gæsterne, ca. 60 stk. og Mike vidste med det samme, hvordan det ville blive bedst og jeg har fået verdens bedste billede, af alle mine gæster samlet. Ellers gik Mike rundt hele aftenen og tog billeder og talte med gæsterne, så de til sidste glemte, at han var der og jeg har fået de skønneste og sjoveste billeder ud af det. Samtidig lavede han mange billeder, hvor der var “spil” i farverne, da jeg ikke er til de traditionelle billeder og alle mine gæster, er dybt imponeret over ham. Efter festen fik jeg ret hurtigt billederne og jeg fandt ud af, at jeg oplevede festen på en helt anden måde. Der var så mange ting, som jeg ikke havde set ske, da man som vært kan kun være et sted af gangen, men Mike bevægede sig rundt hele tiden og fik en fantastisk mange gode og sjove ting med, som jeg er dybt taknemlig over. Så jeg kan varmt anbefale Fotomike og ved, at allerede 1 af mine gæster har hyret ham som fotograf her i 2015.

Susanne Thyrring