Mikes rejser – informationer

Mikes rejser

– oplev det Cypern, kun de lokale kender

Oplev Cypern på en helt ny måde med din personlige guide, Mike Santis, som taler flydende dansk, og som er født og opvokset på den græske del af Cypern.

Denne eksklusive rejse tilbyder 8 gæster pr. tur en helt unik oplevelse af Cypern, kyndigt guidet og i egen bus med Mike ved rattet. Vi besøger smukke kyster, flotte badestrande, fjerne skønne landsbyer, hvor vi møder lokalbefolkningen og oplever den cypriotiske gæstfrihed samt smager den udsøgte lokale mad. Vi skal selvfølgelig også besøge gamle slotte og seværdigheder, Afrodites fødested, private vingårde og på gode shoppingture, foruden en tur til det 1952 meter høje Troodos bjerg.

Vi skal bo i en stor luksusvilla med udsigt over Akamas næs og Polis bugt for foden af Troodos bjergkæden. Villaen har egen swimmingpool, dejlige rummelige værelser, hvoraf 2 dobbeltværelser har eget badeværelse med toilet, og om aftenen vil Mike, som er professionel musiker, hygge om alle sine gæster med sin guitar og gode sangstemme.

Se Villa og værelser her

Mike er også professionel fotograf, så som en særlig gestus og service søger han for at tage fotos og video, som alle rejsende får tilsendt digitalt efter turen.

Alle ugens dage vil der være guidede udflugter og transport – fx til:

 • Afrodites fødested, som også er badested, efter en tur langs smukke kyster.
 • Det 1952 høje Troodos bjerg med fantastisk udsigt over øen.
 • Fjerne landsbyer, hvor turisterne normalt ikke kommer, og hvor vi møder lokalbefolkningen og smager deres mad.
 • Middelalderslottet Kolossi ved Limassol.
 • Tombs of the Kings, som er store stenruiner og kirkegård for gamle konger fra det 4. århundrede f.k. og som således er næsten 2.500 år gamle.
 • Det gamle græske teater, Kourion, som har en fantastisk akustik.
 • Den smukke, gamle Gelefos bro fra Venetian tiden.
 • Vinsmagning på privat vingård, og hvor vi kan købe vin og ”meze”, som er mange små cypriotiske retter. Virkeligt en madoplevelse!
 • Mod 20 EUR pr. person en ca. 3-4 timers cruise til den smukke Blue Lagoon, hvor vi kan bade og slappe af. Hvis man hellere vil ligge ved den lokale strand, er det også muligt.

Ind imellem vil der selvfølgelig være tid til afslapning ved poolen eller ved stranden samt shoppingture.

Vi flyver en mandag morgen direkte til Larnaca lufthavnen på Cypern fra Billund og bliver transporteret til villaen i fælles bus (lidt under 2 timers transport). Flybilletten er inkl. håndbagage.

Alle dage vil der være lækker morgenmad, inden vi tager af sted, og aftenhygge med lidt snack og frugt. Drikkevarer hertil kan købes på stedet. Frokost og aftensmad vil være for egen regning på lokale spisesteder. Prisen for en kebab/sandwich er ca. 5 EUR og aftensmad/varmt mad koster mellem 10-20 EUR + drikkevarer. Endvidere vil der være udgifter til diverse indgangsbilletter ca. 40 EUR. Alt i alt vil du let kunne klare dig hele ugen for 250 EUR + drikkevarer eller ca. DKK 1900.

Sammen med Mike og 7 andre gæster garanteres du unikke oplevelser, masser af glæde og godt humør.

FACTS:

 • Tilbuddet gælder for 2016 i uge 20, 21, 22, 23, 24 og 25.
 • Vi rejser en mandag og slutter en mandag.
 • Rejsen gennemføres kun i uger, hvor der er fuldt booket med 8 tilmeldinger.
 • Prisen er hhv DKK 10.500 pr. person og DKK 11.000 jf. værelsesbooking.

Inkl. morgenmad, flybillet med håndbagage, bus, chauffør, guide og underholdning hver aften, samt video og digitale billeder af hele turen.

 • Depositum DKK 2000 betales straks efter booket tur – du får personlig besked.
 • Restbeløbet betales senest 13 uger inden afrejse.
 • Fælleskørsel til Billund lufthavn kan eventuelt arrangeres.

Hernede, kan du se billeder fra nogle af de steder vi kommer til at besøge

 

_MG_3493-new-version.jpg_MG_3835.jpgAfroditis-fødesten.jpgAkamas.jpgAphrodite's-birth-place.jpgGelefos.jpgKolossi 2.jpgKourion 2.jpgKourion.jpgLofou.jpgMalia.jpgPalaixori.jpgTombs of the kings 2.jpgTombs of the kings 3.jpgTombs of the kings big and good.jpegTombs of the kings.jpgTroodos 2.jpgTroodos.jpg