Category Archives: Uncategorized

Street photography

Art

Fotograf online

Fotograf som er online

En fotograf online kan hjælpe dig med at få taget nogle rigtigt gode billeder. Hvorfor er jeg online? Det er jeg fordi, jeg synes det er vigtigt at kunne komme et sted hen, hvor man kan komme i kontakt med en god og professionel fotograf. Så derfor hiv fat på mig i dag.

Eller ring til mig på:

Mike Santis
foto@fotomike.dk
Tlf. 20 62 57 93 

Fotograf Skagen

Fotograf i Skagen

Søger du en fotograf Skagen, så skulle du ringe til mig FOTOMIKE – Jeg har taget utroligt mange billeder i Skagen, og mit arbejder bliver gjort rigtigt professionelt, og jeg ligger meget stor vægt på rigtigt glade kunder. Det er mig en fornøjelse at arbejde med foto, derfor får du også en god oplevelse. Vil du se noget af mit arbejde så se min video til højre.

Eller ring til mig på:

Mike Santis
foto@fotomike.dk
Tlf. 20 62 57 93 

Fotoudstilling på Husets galleri i Aalborg

På søndag, den 10. november 2013 kl. 12-14, udstiller jeg igen. Denne gang sammen med 3 andre fotografer. Billederne er et samarbejde med keramiker Anna Johannsdottir og de er taget de sidste mange måneder. Det er forskellige portrætbilleder af Anna Johannsdottir smuret i ler. Virkelig fede billeder! Jeg håber mange kigger forbi og får en oplevelse!

I kan læse mere om fotoudstillingen her:

https://www.facebook.com/events/403540816442354/

 

Oktober sejlads

Slut med sommeren. Så skal Kitty snart ud af vandet. Lidt trist. I dag trængte jeg til at sejle lidt. Og da vejret var fornuftig, så kom jeg af sted. Der er ikke mange dage tilbage hvor sejlesæsonen er slut. Dog for mange andre sejlere, sluttede sejlesæsonen allerede for flere uger siden. Men jeg elsker at sejle til den sidste tid hvor bådene bliver taget op. Der blev en dejlig sejlads på ca en time i Gjøl bredning. Man kunne mærke at det er ikke sommer mere. Men!!! Det var pragtfuld alligevel! Man finder hurtig ro!  Her er et par billeder fra dagens sejlads.

Sejl-2

Sejl-1

Hygge i haven

Der skal hygges i haven med de sidste solskinsdage vi får nu i efteråret. Hygge-i-haven-canon-ixus